Olemme olleet sitkeässä flunssassa koko perhe.

Mukaan lukeutuu myös perheen kuopus Iiris, joka on ottanut tavaksi puhista joka aamu ennen kun olemme avopuolisoni kanssa nousseet sängystä. Se on tehnyt tätä pari kertaa aikaisemmin ennen nahanluontia. Viisi päivää sitten Iiris kuitenkin vinkaisi kuuluvasti terraariostaan. Kurkkasimme sen suuhun ja kaikki vaikutti olevan kunnossa. Suu oli pinkki ja vaalea, ilman peitteitä, katteita tai punotusta. Sen kuonossa ei ollut eritteitä tai kupplia. Soitimme kuitenkin päivystysajan Kulloon kylässä sijaitsevaan eläinklinikka Linnunmäkeen. Iiriksen suu tarkastettiin ja sen kehukot kuunneltiin. Iiris vaikutti lääkärinkin mielestä olevan kunnossa, mutta sai varmuuden vuoksi antibiootti-injektion. Tänään Iiris lähti saamaan toisen annoksensa ja voi jo vallan mainiosti. Se on syönyt, kakannut ja odottelee nahanluontia.

Eläinklinikka Linnunmäki on erikoistunut eksoottisien lemmikeihin, kuten matelijoihin ja lintuihin. Se hoitaa myös tavanomaisia pieneläimiä, kuten koiria, kissoja ja jyrsijöitä. Klinikka sijaitsee Kulloon kylässä Helsingintien varressa.Yhteystiedot löytyvät linkkilistastani.

P8120856.jpg

Iiris punnittiin sopivan antibioottiannoksen selvittämiseksi.

P8120850.jpg

Eläinlääkäri Sabrina oli kuitenkin Iirikselle jo tuttu ja neiti olikin oikein kiltisti tutkimuksen ajan.

 P8120851.jpg

Eläinklinikka Linnunmäki on hoitanut käärmeitämme jo yli vuoden ajan ja ovat ottaneet vastaan meidät aina mahdollisimman nopeasti.Voimme suositella klinikkaa hoitopaikaksi omalle eläimellenne lämpimästi osaavien ja ystävällisten ammattilaisten hoivassa.