Brassityttömme Eden on asunut terraariotornin pohjakerroksessa. Terraarioyksiköt on kaikki käsitelty venelakalla, joten niiden kosteudensieto on ollut hyvä. Kosteusprosennti on ollut Edenillä juurikin tuo toivottu 70-85% ilman sen kummempia suihkutteluja. Kosteutta on ylläpidetty isolla ExoTerran vesiastialla, vesiputouksella sekä matalalla smart-store boxilla, jossa Eden viettääkin aikaa veden alla vuorokausia. Omaa vainoharhaisuuttani päätin nyt ostaa Edenille lasisen terraarion, jotta myös kosteampaa pohjamateriaalia voi pitää surutta terraariossa. Samalla saatiin terraarioon entistä enemmään kokoa korkeussuunnassa. Matkasimme ensin Itäkeskukseen ja sen jälkeen Vantaan Jumboon, josta terraario löytyikin kunnon alennusten kera. Terraarioksi tuli kymppiterran 95x40x60 loota. 

Kovalla jännityksellä saimme kaverien kanssa roudattua terraarion ostoskärryn päällä hitain askelin kohti hissiä ja hissistä parkkihalliin. Suraavaksi jännitettiin, että mahtuuko terraario autoon... Onneksi Almera on pieni tilaihme. Enää edessä oli matka Porvooseen kaikkine tietöiden jälkeisine töyssyineen...

IMG-20160810-WA0001.jpg

IMG-20160810-WA0000.jpg

Onnellisesti perillä ja terraario ehjänä. Nyt sormet syyhyävät päästä sisustamaan ja muuttamaan Brassi-tyttömme uuteen kotiin. Huomisen ohjelma siis aika pitkälti suunniteltu!

IMG_6863.jpg