Tervetuloa käärmyläämme!

Jo viisi vuotta on kulunut kun ensimmäinen käärmeemme, viljakäärmetyttö Elli muutti meille asumaan. Nyt pesueemme on kasvanut hurjasti ja uskaltauduin pitkän epäröinnin jälkeen kirjoittamaan ensimmäistä blogiani, josta koko maailma voisi seurata, mitä käärmyläämme kuuluu. Kaikki käärmeemme ovat lemmikkejä. Niiden elämä terraariossa ja sen ulkopuolella on ollut ilonamme päivittäin ja nyt haluan jakaa kaikkia yhteisiä kokemuksiamme täällä.


Suomessa on monia runsaasti tietoa omaavia herpetologian, eli matelijatieteiden harrastajia, jotka teitävät jokaisen käärmeen tieteellisen nimen ja elinympäristön aina taksonomiaan asti. Oman blogini tarkoitus on kuitenkin kertoa mahdollisimman usein "mitä meille kuuluu tänään". Lemmikkien omistajana (enemmän kuin harrastajana) itselläni on päivittäin paljon opittavaa kyseisistä eläimistä.


Toivon kovasti, että blogistani on hyötyä myös foorumina, jossa käärmeiden ystävät voivat käydä kertomassa vapaasti mietteitään, jakaa tietouttaan ja tarjota myös allekirjoittaneelle ajoittain paljon kaivattuja vinkkejä.